Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading


Ce își doresc femeile? O întrebare de care sunt preocupați toți bărbații atât de demult, încât au început să o studieze chiar și savanții, regizorii din Hollywood și se discută pe rețelele sociale :-). Răspunsul însă este foarte simplu...

Doriți să o încântați pe mămica? Noi vă putem recomanda cadouri cu care nu veți da greș.

 

1. Fără geantă nici un pas

De poșetă pur și simplu are nevoie. Are nevoie de ea în fiecare zi și ideal în fiecare zi alta. Pentru că trebuie să se combine cu outfitul. Ce culoare poartă cel mai des mama dumneavoastră? Nu sunteți încrezuți? Recomandarea noastră sună: Cu o geantă calitativă de culoare neagră, roșie sau gri nu veți da greș.

 

2. Aromă prospătă pentru femei

Există parfumuri pe care femeile și le doresc, dar singure nu le vor cumpăra niciodată. Cum știm cu toții, Chloé este unul dintre ele. Iar dacă totuș această aromă fermecătoare nu este cea a EI, puteți alege din sutele de arome, pe care femeile le adoră.

 

3. Ceasuri minimaliste

Elegante și atemporale. Acesta este trendul actual lumea ceasurilor. Cei ce nu iubesc petricelele și ceasurile cu decorații masive și pune mai degrabă accentul pe modelele sofisticate, vor avea din ce să aleagă. Aceste caracteristici împreună cu precizia nordică, crează armonia perfectă și va face orice femeie o doamnă adevărată.

 

 

 

5. Ca să se țină banii de ea

A fost demonstrat, că culoarea roșie câștigă , când vine vorba de alegerea culorii pentru portmoneu. De ce? Desigur nu e vorba numai de un trend actual. Despre portmoneele roșii se spune, că atrag banii. Credeți că e o superstiție? Încercați și veți vedea...Dar cel puțin veți constata că arată luxos :-)

 

6. Set luxos de cosmetică decorativă

Fiecare femeie e frumoasă. Și fiecare își dorește să fie și mai frumoasă. Setul de cosmetică decorativă îi va face plăcere și totodată îi va ajuta să accentuieze frumusețea sa înăscută, să evidențieze avantajele și să ascundă eventualele imperfecțiuni. Înainte de alegere, gândiți-vă ce culori preferă și cu care i-ar sta bine. Așa nu veți da greș.

 

 

 

7. Nu numai nervi de oțel

Bijuteriile din aur și argint sunt splendide, dar oțelul e oțel. Nu numai că poate fi combinat cu orice, dar se potrivețte pentru outfiturile de sărbătoare, cele de serviciu de plimbare și concomitent bijuteriile din oțel sunt hipoalergenice. Deci nu trebuie să vă fie frică, că veți alege o bijuterie pe care nu o veți purta.

 

9. Lumânarea va aromatiza orice interier

Lumânările sunt rețeta garantată pentru o atmosferă relaxantă în casă și sunt preferate de femei la orice vârstă. Dacă nu știți care să o alegeți, atunci vă recomandăm Yankee Candle. Această lumânare va arde 150 de ore și fiecare femeie știe că Yankee Candle nu e doar lumânare, ci e dragoste.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x