Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

003-YP11555-05

Brand: Bentime
ceas unisex Bentime în stil sportiv pe care tocmai l iubesc. ceas violet voioasă stea mare pe încheietura mâinii. În plus, ceasul este echipat cu un impermeabil și adecvat pentru înot, astfel încât… Descriere și parametrii

Descriere

ceas unisex Bentime în stil sportiv pe care tocmai l iubesc. ceas violet voioasă stea mare pe încheietura mâinii. În plus, ceasul este echipat cu un impermeabil și adecvat pentru înot, astfel încât să nu-ți fie frică să le ia, de asemenea, de apă. În plus, acest model, cu afișaj digital clar, are o alarmă, cronometru și calendar, de asemenea.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
violet
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 47 mm

Funcție

Alte
iluminat
Indicator dată
calendar
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile