Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

16495/1 Box

Brand: Festina
Omul modern face parte din accesoriile elegante pe care le puteți lua la formală costum, camasa, petrecerea timpului liber sau chiar pentru jogging. Exact o astfel de piesă versatil de ceasuri… Descriere și parametrii

Descriere

Omul modern face parte din accesoriile elegante pe care le puteți lua la formală costum, camasa, petrecerea timpului liber sau chiar pentru jogging. Exact o astfel de piesă versatil de ceasuri Festina 16495/1. La prima vedere, vă atrage combinație plăcută de dial - pal, cu carcasă din oțel și trăgând în argint. vă Descoperiți de fabricație de calitate și precisă a ceasurilor Festina .

Ceasul este ambalat cu o piele neagră de înlocuire curea.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
172
Dimensiune
43 x 48 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde