Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

21367-02 - REDUCERE - zgârieturi ușoare pe brățara ceasului 

Brand: Royal London Cod: hSLEVA165

Descriere

Ceasuri sunt reduse din cauza escoriații ușoare în mișcare, a se vedea. fotografii suplimentare.

 

 

Uita - te de brand proiectat de Royal London sunt accesoriul perfect pentru tinuta formala sau de petrecere a timpului liber. cadran lor luminos, cu de relief verticale decorate cu mâinile delicate și indexurile, există, de asemenea, o fereastra pentru data ștampila. Carcasa și forța apoi se bazează pe implementarea de înaltă calitate din oțel inoxidabil acoperite cu aur. Răsfățați-vă cu un accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 32 x 6 mm
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde