Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Style 3119-07

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt fabricate pentru toate doamnele care se bucură de accesorii elegante. Fața lor de negru de fum este decorată cu mâini și indicatoare distincte, care fac… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt fabricate pentru toate doamnele care se bucură de accesorii elegante. Fața lor de negru de fum este decorată cu mâini și indicatoare distincte, care fac timpul perfect lizibil, chiar și o prezentare fină în poziția 3. Cel mai mare avantaj este cu siguranță mâneca și mișcarea din titan, care este incredibil de ușoară - este deosebit de apreciată de doamne, care nu sunt obișnuiți să poarte ceasuri grele. Este, de asemenea, un material antialergic, deci este de asemenea potrivit pentru alergenii metalici. Cireasa imaginară de pe tort este rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căruia poți merge cu ceasul tău chiar și să înoți. Pariați pe faimoasa calitate germană și obțineți-vă partenerul indispensabil pentru ziua de vară și pentru sărbătoare.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
32 x 35 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile