Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress 3164-05

Uita - te de brand de la atelierul de Boccia Titanium a lovit off toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii elegant. placat cu aur de locuințe și un viraj îngust le da un aspect de lux. Atrage… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand de la atelierul de Boccia Titanium a lovit off toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii elegant. placat cu aur de locuințe și un viraj îngust le da un aspect de lux. Atrage și cadran de argint într - un stil de cristal safir de interior minimalist - care, spre deosebire de minerale de sticlă păstrează un luciu strălucitor și este mai rezistent la zgârieturi. Dar, cel mai sigur se încadrează în dragoste cu materialul utilizat. Ceasuri sunt realizate din titan, ceea ce le face incredibil de usor si potrivite pentru femeile cu pielea sensibilă. Răsfățați-vă cu un supliment, care se încadrează în prima atingere.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - aurit
Curea
aurit - titan
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 35 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile