Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trend 3180-01

Doamnelor ceas Boccia de titan, datorită materialelor folosite, astfel încât lumina este pe mâini sau se simt. În același timp, cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, extrem de durabile. Datorită… Descriere și parametrii

Descriere

Doamnelor ceas Boccia de titan, datorită materialelor folosite, astfel încât lumina este pe mâini sau se simt. În același timp, cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, extrem de durabile. Datorită aspectul clasic cu cadran analogic alb și ceas curea din piele maro este potrivit pentru orice tinuta. Aspectul minimalist este în curs, pariu pe ea prea!

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 30 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde