Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress 3238-02

doamnelor elegante ceas boccia Titananium purtați pe mâini în loc de o brățară. Acestea cadran perla elegant ceas cu interes la prima vedere , datorită carcasei de titan cu un finisaj de aur, indicii… Descriere și parametrii

Descriere

doamnelor elegante ceas boccia Titananium purtați pe mâini în loc de o brățară. Acestea cadran perla elegant ceas cu interes la prima vedere , datorită carcasei de titan cu un finisaj de aur, indicii stejnobarevným și curea maro de bun gust. Ceasuri sunt echipate cu mișcare elvețiană Ronda.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 40 x 6 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile