loading

33 Element 331402C

Codul produsului: hEL110

33 Element 331402C

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca 33 Element .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

33 Element331402C3845.40out_of_stock
Uita - te la semnele atelierului 33 Element sunt piesa cu adevarat atemporal. Pentru unicitatea ei se datorează în principal slouženému puterea de articole din ceramica alba este extrem de durabil cu elemente din oțel placat cu aur. carcasă din oțel inoxidabil placat cu aur dă aspectul de ceasuri de lux, această impresie este îmbunătățită prin turnarea de cristal clar că cu fiecare mișcare a luminițe tale orbitor. Mama de dial perla este acoperit în plus oferă acest model o nota de romantism. Se decoreaza cu un accesoriu care transformă fiecare tinuta intr-o piesă de expoziție de design.

Brand:

33 Element

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :ceremică - oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării :alb - aurie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :31x35 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • 33 Element 331402C
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni