Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Superslim 3533-03

Fie că optați pentru tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, ceas de brand de la atelierul de Boccia Titanium tinuta este întotdeauna perfect asteptare. cadran lor albe în stil clasic… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că optați pentru tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, ceas de brand de la atelierul de Boccia Titanium tinuta este întotdeauna perfect asteptare. cadran lor albe în stil clasic acoperă cristal safir, care este rezistentă la zgârieturi și reține un luciu strălucitor. Curea din piele adaugă întreg neagră cu cusături fine. Răsfățați-vă cu un supliment care se potrivește aproape totul.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
37 x 40 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde