Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sport 3550-01

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de accesorii elegante. Fața lor albă este decorată cu mâini și figuri care sunt bine citite, în ciuda finessei… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de accesorii elegante. Fața lor albă este decorată cu mâini și figuri care sunt bine citite, în ciuda finessei lor, nici măcar o carte de date din poziția 3. Cel mai mare avantaj este cu siguranță un manșon și o mișcare din titan, incredibil de ușoară - este apreciată în principal de domnii care nu sunt obișnuiți să poarte ceas greu. Este, de asemenea, un material antialergic și este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de alergii la metale. Pariați pe faimoasa calitate germană și obțineți-vă partenerul indispensabil pentru ziua de vară și pentru sărbătoare.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 47 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde