Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Superslim 521-03

Indiferent dacă alegeți un costum formal sau de petrecere a timpului liber, ceasul Boccia Titanium vă va potrivi întotdeauna perfect îmbrăcămintea. Indicii albe și mâinile sunt pe cadranul alb pentru… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegeți un costum formal sau de petrecere a timpului liber, ceasul Boccia Titanium vă va potrivi întotdeauna perfect îmbrăcămintea. Indicii albe și mâinile sunt pe cadranul alb pentru a face timpul perfect lizibil. Totul revigorează foarte mult mâna a doua în roșu. Toate acestea sunt completate de o curea din piele neagră și un manșon din titan. Bucurați-vă de un add-on care se potrivește aproape orice.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 40 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile