Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

KA5477ST

Brand: Karlsson
Ceasul de perete al brandului olandez Karlsson este un accesoriu de design de calitate, imaginativ și funcțional, care va reînvia fiecare interior. Marca Karlsson se află pe piață încă din 1999. A… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de perete al brandului olandez Karlsson este un accesoriu de design de calitate, imaginativ și funcțional, care va reînvia fiecare interior.

Marca Karlsson se află pe piață încă din 1999. A fost reprezentată în peste 80 de țări și este una dintre cele mai populare și mai bine vândute branduri de design din clasa sa din lume.

Karlsson vine de mai multe ori pe an cu modele noi, uimitoare prin originalitate și noutate.

Dacă vă așteptați la design și gust din ceas, selectați marca Karlsson.Elegant ceasuri minimaliste pentru fiecare interior.

O mână secundară cu o alimentare netedă.

Diametrul ceasului: 19cm.

Cuarț cu ceas alimentat de la baterie.

Material de ceas: oțel inoxidabil.

Garanție: 2 ani.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Dimensiune
190 x 190 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile