Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Alliance K5R31B41

Brand: Calvin Klein
Uita-te la barbati de lux a lui Calvin Klein zamilejete design elegant. Combinatia de negru cu indici de bronz creează o impresie de ansamblu net. Ceasul are un timbru dată și sunt fabricate din oțel… Descriere și parametrii

Descriere

Uita-te la barbati de lux a lui Calvin Klein zamilejete design elegant. Combinatia de negru cu indici de bronz creează o impresie de ansamblu net. Ceasul are un timbru dată și sunt fabricate din oțel de înaltă calitate. Clockwork elvețiene garanta funcționarea exactă a ceasului.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 40 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde