Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

AMS Design 9517

Codul produsului: hAM281

AMS Design 9517

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca AMS Design .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

AMS Design95172275.42out_of_stock
ceas superb și elegant de perete realizat dintr-o singură bucată de ardezie, oferind un design inovator și o funcționare fiabilă. Pe de perete sunt scutite nu numai datorită pietrei naturale, care este intotdeauna originala, dar, de asemenea, din cauza aurit Ručkay și indici, dintre care patru sunt sub formă de cifre romane semnificative. Indicii sunt proiectate mod clasic în ring, ceasul și veți fi întotdeauna perfect limpede.

 

Dacă sunteți în căutarea pentru proaspete, bucata de acasa sau la birou de înaltă calitate, cumpara un ceas de perete AMS Design .

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Tipul de ceasuri :de perete
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :300x300 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx