Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

AMS Design 9558

Codul produsului: hAM273

AMS Design 9558

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca AMS Design .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

AMS Design95583300.05out_of_stock
Designer Ceas de perete cu cadran clar sunt un complement perfect în camera de zi, dar biroul. Baza de lemn este decorat cu finisaj din piatră naturală este dotată cu sticlă din sticlă transparentă cadran mineral, oferind un indicii transparente și logo-ul de brand.

 

Ceasul este alimentat de o mișcare de cuarț baterie Junghans .

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Tipul de ceasuri :de perete
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :lemnâ - geam
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :280x400 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx