Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

10/N9168IVBN

Brand: Anne Klein
Fie că îmbrăcare o rochie romantica sau uzura petrecere a timpului liber confortabil, ceasuri de mână de la magazinul de brand Anne Klein tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. cadran lor de… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că îmbrăcare o rochie romantica sau uzura petrecere a timpului liber confortabil, ceasuri de mână de la magazinul de brand Anne Klein tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. cadran lor de aur decorate cu mâinile expresive și indexurile. Încheietura ceasuri curea din piele îngustă capsate de culoare maro elegant. Ansamblul este completat carcasa anodice care dă această bucată de look moda de lux. Bucurați-vă de un supliment care nu te plictisești.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde