Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

10/N9918RGLP

Brand: Anne Klein
Indiferent dacă purtați rochii romantice sau o ținută casual confortabilă, ceasurile Anne Klein îți vor tonifica întotdeauna ținuta. cadran lor perla decorate cu cifre romane distinctive si cristale… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă purtați rochii romantice sau o ținută casual confortabilă, ceasurile Anne Klein îți vor tonifica întotdeauna ținuta. cadran lor perla decorate cu cifre romane distinctive si cristale clare Swarovski . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea îngustă de piele în culoarea crem-bej. Întregul este completat de o carcasă roz aurită, care conferă acestei piese de moda un aspect luxos. Tratează-te cu un supliment care nu te obosește niciodată.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
cristale Swarovski
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde