Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Apple Watch řemínek - milánský tah 40 mm černý - SLEVA I

Brand: Apple
Curea cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă Nu îți poți imagina viața fără Apple Watch? Și ați dori să le luați pentru o oportunitate cu adevărat formală? Nu este nimic… Descriere și parametrii

Descriere

Curea cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă

Nu îți poți imagina viața fără Apple Watch? Și ați dori să le luați pentru o oportunitate cu adevărat formală? Nu este nimic mai ușor decât înlocuirea curelei. Datorită fixării magnetice puteți seta lungimea curelei exact în funcție de nevoile dvs.

Potrivit pentru: Apple Watch 40 mm
Circumferința curelei: 13 - 18 cm

Parametrii

Garanție
2 ani
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
Negru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde