Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Banks AX4331

Brand: Armani Exchange Cod: hAA023

Descriere

Dacă sunteți în căutarea de accesorii de lux, atunci nu trebuie să ratați marca americană Armani Exchange . Cadranul perlat la prima vedere încântă cu pietre strălucitoare în combinație cu trei cronografii cu funcție de cronometru. Data plăcută și utilă. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil și datorită finisajului bicolor va tonifica aproape fiecare ținută perfectă. Pariați pe ceasul Armani Exchange și nu veți regreta.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel - parțial cu acoperire PVD - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor - aur roz - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Greutate
100
Dimensiune
36 x 40 x 10 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute

Produkt je také v sekcích

Brand: Armani Exchange

Fondată în 1991 de designerul de renume mondial Giorgio Armani, brandul american Armani Exchange respiră viața într-o versiune mai modernă și mai accesibilă a deja cunoscutului brand Emporio Armani . Ceasurile Armani Exchange sunt concepute în funcție de tendințele modei, stilul urban și muzica dance

Armani Exchange
zile
:
ore
:
minute
:
secunde