Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Drexler AX2604

Niciun domn modern nu poate face fără un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul Armani Exchange la încheietura mâinii. Cadranul lor întunecat impresionează cu mâini și… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Niciun domn modern nu poate face fără un ceas elegant. Nu uita de acest accesoriu esențial și pune-ți ceasul Armani Exchange la încheietura mâinii. Cadranul lor întunecat impresionează cu mâini și indici distinctivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, precum și trei sub-cadran cu o funcție de cronometru și timp de 24 de ore. Carcasa este din oțel inoxidabil. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele neagră. Pariați pe un accesoriu care se potrivește cu toate.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 48 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde