Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Enzo AX1834

Căutați un accesoriu care să adauge o notă de eleganță sportivă stilului dvs.? Atunci vei fi încântat de ceasul Armani Exchange . Cadranul lor întunecat, cu modelul fin, vă va impresiona la prima… Descriere și parametrii

Descriere

Căutați un accesoriu care să adauge o notă de eleganță sportivă stilului dvs.? Atunci vei fi încântat de ceasul Armani Exchange . Cadranul lor întunecat, cu modelul fin, vă va impresiona la prima vedere cu mâini și indici distintivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, lipsind poziția datei 6. Carcasa încununată cu o lunetă distinctivă este realizată din oțel inoxidabil, precum și tracțiune combinată cu silicon închis. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, datorită căreia puteți înota cu ceasul de la încheietură în piscină. Pariați pe un supliment care nu vă va renunța.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - silicon
Culoarea curelei/brățării
argintie - Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde