Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fitz AX2800

Ceasurile realizate de Armani Exchange sunt perfecte pentru toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor radial este decorat cu mâini și indici distinctivi pentru a asigura o… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile realizate de Armani Exchange sunt perfecte pentru toți domnii cu un penibil pentru accesorii atemporale. Cadranul lor radial este decorat cu mâini și indici distinctivi pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Carcasa, decorată cu șuruburi de design, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și o cursă pentru fixarea ceasului la încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care se potrivește cu adevărat la toate.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 50 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde