Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic T065.430.11.031.00

Brand: Tissot
Fiecare om modern ar trebui să fie răsfățat cu accesorii de lux din când în când. Dreptul este ceasul automat de la marca elvețiană Tissot . Tocul și lovitura vă dau prima atingere cu calitatea lor… Descriere și parametrii

Descriere

Fiecare om modern ar trebui să fie răsfățat cu accesorii de lux din când în când. Dreptul este ceasul automat de la marca elvețiană Tissot . Tocul și lovitura vă dau prima atingere cu calitatea lor ridicată și prelucrarea precisă. Cadranul alb se bazează pe designul tradițional. Dar cea mai mare bijuterie este sub ea - vorbim despre mașina automată Powermatic 80, care, spre deosebire de mașinile convenționale de 36 de ore, va dura până la 80 de ore ! În plus, este complet tăcut și incredibil de precis. Decoreaza-ti incheietura prin castigarea tehnologiei elvetiene si transformarea intr-un adevarat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Model strojku
Powermatic 80.121
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
139
Dimensiune
39 x 39 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde