Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Baby-G BGA-110-7BER

Brand: Casio
Pat G - acestea sunt ceasuri pentru femei care nu se tem de ea! Culoarea lor alb poate sublinia feminitatea, carcasa robusta ceasului in timp ce faci un supliment care cu siguranță , nimeni nu poate… Descriere și parametrii

Descriere

Pat G - acestea sunt ceasuri pentru femei care nu se tem de ea! Culoarea lor alb poate sublinia feminitatea, carcasa robusta ceasului in timp ce faci un supliment care cu siguranță , nimeni nu poate trece cu vederea. Cu această bucată de plastic termina de la marca japoneza legendarul Casio rezistent la șocuri și vibrații - poți fi , prin urmare , fără a avea grija de drumeții în munți sau provocatoare excursie cu bicicleta. În ceea ce impermeabil la 100 de metri, aceste ceasuri sunt un complement perfect pentru costumele de baie. Apreciați gama largă de funcții, care au un ceas - cronometru, cronometru cu numărătoare inversă, calendar complet automat și de ori lume. Ia-noi aventuri cu ceas de mână elegant!

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
38
Dimensiune
40 x 44 x 13 mm

Funcție

Alte
1224 regim orar - rezistent la șocuri - ora mondială - iluminat
Alarmă
5x (semnal pe oră)
Luminiscență
indicator
Iluminare
LED
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Taimer
1
Indicator dată
calendar complet automat

Produsul este, de asemenea, în secțiunile