loading

Bentime 002-9BA-255D

Codul produsului: hBE943

Bentime 002-9BA-255D

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:124 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
Bentime002-9BA-255D685.10In stock

Ea iubește fiul tău, nepotul, nepotul, sau chiar biciclete? Urmăriri vârsta de timpuriu un pushbike sau pe o bicicletă, și la care imită hohote de mașini grele? Apoi , ai tăi mici ceasuri de curse cumpăra de la branduri populare atelier Bentime . albastru curea găsi curse de biciclete de-a lungul lor cu cadranul luminos numărul 64. cu mâinile îndrăznețe și numere de a oferi lizibilitate perfectă a timpului. Pariați pe un cadou care va fi apreciat de către fiecare biciclist viitor.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Bentime.

Brand:

Bentime

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :metal comun
Curea :imitație de piele
Culoarea curelei/brățării :albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :0 m- fără apă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :27x31 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Bentime 002-9BA-255D
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 866 de produse în ofertăx
prvni