Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

005-9MB-12163B

Brand: Bentime
Bentime este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile blânde. Fața lor de ceas minimalistă este acoperită cu mama de perlă, care în lumina zilei joacă un frumos joc de strălucire. Ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Bentime este perfect pentru toate doamnele care iubesc accesoriile blânde. Fața lor de ceas minimalistă este acoperită cu mama de perlă, care în lumina zilei joacă un frumos joc de strălucire. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o lovitură aurită din Milano, care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorați cu un accesoriu care se potrivește cu adevărat la toate.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde