Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

006-9MB-PT12084D

Brand: Bentime Cod: hBE1306

Descriere

Natura s-a trezit la viață, copacii înfloresc și soarele strălucește. Mai pe scurt, a sosit perioadă în care fiecare femeie își dorește accesorii  noi. Ceasul potrivit pentru acest sezon de primăvară / vară este ceasul de la popularul brand Bentime . Pe cadranul lor alb, înfloresc flori gingașe argintii, subliniind farmecul naturala al fiecărei femei și oferind acestui model un aspect cu adevărat inconfundabil.  Carcasa mizează pe culoarea argintie, la fel ca și curelușa cu design milanez, care se adaptează  încheieturii mâinii, fără a fi necesară o scurtare profesională. Alegeți un ceas cu care veți fi fermecătoare.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 mm
Brand: Bentime

Marca Bentiu apărut pe ceas piață 1998. Traseul urmeaza tendintele modei, prin urmare, prezintă o gamă largă de modele de diferite forme si culori. Veți găsi modele nu numai elegant și clasic, dar, de asemenea, sa ma uit la sport de lux si extravagante.
Ceasuri de Bentiu interes fiecare dintre voi cu colectare, nici oamenii furnizat de cuprinzătoare și va alege cu siguranță secțiunea ceas barbati Bentiu model care prind ochi.
Uita-te la Bentiu oferind produse de calitate la prețuri rezonabile, astfel încât nu există ceva pentru toată lumea.

Bentime