Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

008-3524A

Brand: Bentime Cod: hBE657

Descriere

Femeile ceas de brand Bentiu în toate metal de design va decora perfect încheietura mâinii. Uita-te la Blue Magic adaugă un aspect misterios. Fața ceasului este de elemente aranjate contrastante și ceas de ansamblu are o impresie foarte povedeným. Dacă sunteți în căutarea pentru un accesoriu elegant pentru preț příznovou, cumpara un ceas Bentiu 008-3524A.

Cronografe sunt funcționale, ele sunt doar un design.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - Acoperit
Curea
metal comun - Acoperit
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 mm
Brand: Bentime

Marca Bentiu apărut pe ceas piață 1998. Traseul urmeaza tendintele modei, prin urmare, prezintă o gamă largă de modele de diferite forme si culori. Veți găsi modele nu numai elegant și clasic, dar, de asemenea, sa ma uit la sport de lux si extravagante.
Ceasuri de Bentiu interes fiecare dintre voi cu colectare, nici oamenii furnizat de cuprinzătoare și va alege cu siguranță secțiunea ceas barbati Bentiu model care prind ochi.
Uita-te la Bentiu oferind produse de calitate la prețuri rezonabile, astfel încât nu există ceva pentru toată lumea.

Bentime
zile
:
ore
:
minute
:
secunde