Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceas digital pentru bărbați 004-YP11547-01

Brand: Bentime
Ceasul de la marca Bentime este perfect pentru bărbați activi. Carcasa lui si mecanismul pariază pe o culoare întunecată, care se va potrivi într-adevăr pentru tot. Ecran digital, pe care îl puteți… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la marca Bentime este perfect pentru bărbați activi. Carcasa lui si mecanismul pariază pe o culoare întunecată, care se va potrivi într-adevăr pentru tot. Ecran digital, pe care îl puteți ilumina, dacă este necesar,dispune de o mulțime de funcții utile. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența la apă de până la 100 metri datorită căreia nu trebuie să vă scoateți ceasul în timpul înotului. Bucurați-vă de un accesoriu care va deveni un prieten minunat pentru aventurile de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Bentimecutia originală Bentime.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 45 mm

Funcție

Alte
iluminat
Indicator dată
calendar
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Numărul de alarme
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde