loading

Bering Ceramic 11435-389

Codul produsului: hBG070

Bering Ceramic 11435-389Cu cadou

  • Hodinky jsou dodávané ve stylové skleničce, kterou můžete následně použít jako vázu na květinu, obal na svíčku nebo jako hrníček pro vychutnání lahodné kávy. Fantazii se meze nekladou.

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Bering .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BeringCeramic 11435-3894475.25In stock
câmpii nesfârșite, vânturile arctice și zăpadă alb proaspăt peste tot ochiul poate vedea. Odată ce un PIN ceas de mână proiectat de marca daneză Bering , transferat în mod magic în extremitatea de nord. Design -ul lor este simplu , inspirat din natura pură arctic - cadran gri închis interferează doar mâini foarte înguste și de gheață strălucitoare cristale clare Swarovski . Capacul din sticlă de safir se confruntă cu ceas, care păstrează chiar și după ani de zile de a purta un luciu strălucitor. Cu siguranță vei iubi carcasă din oțel prea șubredă, prin care ceasul nu va sti. Încheietura mâinii ceas Milano capsate trăgând finisaj DFV de culoare închisă , care se adaptează la orice încheietura mâinii , fără scurtarea. Se decoreaza cu un accesoriu care va aduce armonie în viața ta și bunăstarea.

Brand:

Bering

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :ceremică - oțel
Curea :brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării :sur
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Decorare :cristale Swarovski
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :35x38x6,5 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Bering Ceramic 11435-389
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 866 de produse în ofertăx
prvni