Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ceramic 11435-754

Brand: Bering Cod: hBG053

Descriere

câmpii nesfârșite, vânturile arctice și zăpadă alb proaspăt peste tot ochiul poate vedea. Odată ce un PIN ceas de mână proiectat de marca daneză Bering, transferat în mod magic în extremitatea de nord. Design-ul lor este simplu, inspirat din natura arctic pura - cadran alb deranjați doar înguste mâini de gheață și strălucitoare cristale clare. Capacul din sticlă de safir se confruntă cu ceas, care păstrează chiar și după ani de zile de a purta un luciu strălucitor. Cu siguranță vei iubi carcasă din oțel prea șubred cu ramă din ceramică. Brățară încheietura mâinii capsate ceas din oțel cu centrul ceramic alb-zăpadă, care va evidenția frumusețea ta naturală. Se decoreaza cu un accesoriu care va aduce armonie în viața ta și bunăstarea.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel
Curea
ceremică - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie - alb
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Greutate
70
Dimensiune
35 x 38 x 8 mm
Brand: Bering

BERING

. Marcu, a cărui atenție la detalii modifică percepția timpului.

 

Timelessly frumos și de lungă durată ca un munte de gheață - combină designul minimalist danez cu materiale de nejkavlitnějšími, inspirat de frumusetea rece ca gheața, simplitatea designului, eleganță și puritate. Rezultatul este un ceas și bijuterii care radiază rezistență incredibilă, care se bazează pe de înaltă calitate și materiale atent selecționate, care nu lasă amprenta asupra timpului de vizionare.

poveste

... Când călătoria aventură a creat o viziune.

Atunci când, în 2008, un aventurier danez și om de afaceri Rene Kaerskov a sărit din elicopter de pe suprafața înghețată a regiunii arctice, el a avut nici o idee că este prezentă la nașterea unei noi ere.

l-au captivat puritatea și simplitatea peisajului local și spațiul cu zăpadă fără sfârșit. impresii și fascinația mea din părțile nordice ale globului, după întoarcerea sa, el a spus partenerilor de afaceri la domiciliu în Danemarca. Viziunea unui nou brand ceas a început să ia proporții realiste. El a vrut să producă ceasuri, care sunt atât de pur și simplu frumoase ca Arctica în sine.

Astfel sa născut conceptul de ceasuri de designer BERING.

... Când se scrie numele istoriei.

În 1728 un explorator danez Bering a dat un gol îndrăzneț - a intrat în zone neexplorate din Oceanul Arctic. Nu numai că, el a făcut-o, dar a descoperit și a navigat prin strâmtoare, care este acum numit după el. De asemenea, el a devenit primul european de a explora Alaska.

Du - te la noi teritorii pentru a face față necunoscut: Daneș Vitus Bering si Rene Kaerskoy combinate aceste idei cu BERING de brand. Abia atunci a văzut apariția unei noi viziuni a modului, apariția unor noi branduri. Prin urmare, blocul de bază ceasuri combinație BERING precisă a materialelor extrem de dure și extrem de design "plat".

Bering
zile
:
ore
:
minute
:
secunde