Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic 14531-308

Brand: Bering
Minimalismul scandinav combinat cu manopera precisa si designul atemporal combina ceasuri elegante pentru femei de la Bering . Cadranul este uluit de aspectul său auster, care este atât de tipic… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Minimalismul scandinav combinat cu manopera precisa si designul atemporal combina ceasuri elegante pentru femei de la Bering . Cadranul este uluit de aspectul său auster, care este atât de tipic pentru accesoriile în stil scandinav. carcasă din oțel se conectează perfect cu Milan muta sofisticat care se adaptează la perimetrul fiecărei încheietura mâinii , fără a fi nevoie de contracție de specialitate. Pariați pe un accesoriu care devine o bijuterie în cutia dvs. de bijuterii.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
80
Dimensiune
31 x 35 x 6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde