Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Solar 15239-779

Brand: Bering Cod: hBG214

Descriere

Social Watch de marca daneză Bering, care va deveni partenerul tău indispensabil. Cadranul întunecat este decorat cu mâini și indici luminiscenți, iar cardul de date necesar lipsește. Cavitatea este acoperită cu sticlă de safir, care este foarte rezistentă la zgârieturi. Ceasurile au o sursă de energie solară care le reîncarcă prin lumina soarelui. În plus, toate sunt fabricate din titan, deci sunt foarte ușoare și în special hipoalergenice. Bucurați-vă de aceste ceasuri elegante, potrivite pentru fiecare ocazie.

11539-879

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
21 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie solară
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 39 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index

Produkt je také v sekcích

Brand: Bering

BERING

. Marcu, a cărui atenție la detalii modifică percepția timpului.

 

Timelessly frumos și de lungă durată ca un munte de gheață - combină designul minimalist danez cu materiale de nejkavlitnějšími, inspirat de frumusetea rece ca gheața, simplitatea designului, eleganță și puritate. Rezultatul este un ceas și bijuterii care radiază rezistență incredibilă, care se bazează pe de înaltă calitate și materiale atent selecționate, care nu lasă amprenta asupra timpului de vizionare.

poveste

... Când călătoria aventură a creat o viziune.

Atunci când, în 2008, un aventurier danez și om de afaceri Rene Kaerskov a sărit din elicopter de pe suprafața înghețată a regiunii arctice, el a avut nici o idee că este prezentă la nașterea unei noi ere.

l-au captivat puritatea și simplitatea peisajului local și spațiul cu zăpadă fără sfârșit. impresii și fascinația mea din părțile nordice ale globului, după întoarcerea sa, el a spus partenerilor de afaceri la domiciliu în Danemarca. Viziunea unui nou brand ceas a început să ia proporții realiste. El a vrut să producă ceasuri, care sunt atât de pur și simplu frumoase ca Arctica în sine.

Astfel sa născut conceptul de ceasuri de designer BERING.

... Când se scrie numele istoriei.

În 1728 un explorator danez Bering a dat un gol îndrăzneț - a intrat în zone neexplorate din Oceanul Arctic. Nu numai că, el a făcut-o, dar a descoperit și a navigat prin strâmtoare, care este acum numit după el. De asemenea, el a devenit primul european de a explora Alaska.

Du - te la noi teritorii pentru a face față necunoscut: Daneș Vitus Bering si Rene Kaerskoy combinate aceste idei cu BERING de brand. Abia atunci a văzut apariția unei noi viziuni a modului, apariția unor noi branduri. Prin urmare, blocul de bază ceasuri combinație BERING precisă a materialelor extrem de dure și extrem de design "plat".

Bering
zile
:
ore
:
minute
:
secunde