Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Titanium 11739-797

Brand: Bering
Ceasul social pentru bărbați de la marca daneză Bering va uimi. Cadran albastru al mâinilor luminiscente, cu indici și ștampilă data . Ceasul are, de asemenea, un impermeabil 100M , care vă permite… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul social pentru bărbați de la marca daneză Bering va uimi. Cadran albastru al mâinilor luminiscente, cu indici și ștampilă data . Ceasul are, de asemenea, un impermeabil 100M, care vă permite să înotați cu ele. Carcasa și tracțiunea sunt din titan, care este mai ușoară decât oțelul. Un model realizat pentru toți bărbații moderni care au nevoie de un accesoriu practic, dar elegant.

11539-879

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - Acoperire PVD
Curea
titan - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
39 x 43 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde