Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ultra Slim 17031-334

Brand: Bering
Ceasurile ultra subțiri de la Bering vor plăcea pe toți cei care caută ceva în plus. La prima vedere, ceasul captivează cu o lățime a cutiei de 4,8 mm , așa că o vei simți cu greu pe încheietura… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile ultra subțiri de la Bering vor plăcea pe toți cei care caută ceva în plus. La prima vedere, ceasul captivează cu o lățime a cutiei de 4,8 mm, așa că o vei simți cu greu pe încheietura mâinii. O față de ceas în stil minimalist oferă o privire asupra mâinilor simple, cu indexuri. Cadranul este acoperit de un cristal de safir care își păstrează strălucirea inițială chiar și după ani. Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat într-o cursă plăcută din Milano, care se adaptează perfect formei încheieturii. Datorită designului auriu, ceasul creează o impresie cu adevărat luxoasă. Pariați pe ceasurile Bering care combină stilul perfect cu minimalismul.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
31 x 35 x 4,8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde