Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Black AV45SsM-RL-black

Brand: Cod: hRB009

Descriere

Uita - te cu fața de la atelierul de brand Rainbow e-motion de culori, de obicei , are toate culorile. Chiar și în colecțiile sale, dar veți găsi o piesă care ia doamnelor cu o înclinație pentru suplimente sobre. Sub sticlă minerală ceas negru sunt două ztmavující treptat strat de culoare gri, care împarte ceas pe două cercuri concentrice. In mijlocul cadranului se rotește în jurul inelului mai mici , împreună cu arătătorul. Minutarul este poziționat neobișnuit de la marginea cadranului, cercul exterior , astfel , se rotește împreună cu ea. Rezultatul este un joc de toate nuanțele posibile ale spectrului alb - negru. Ceasuri, dar, în orice caz, nu deprimant - ii pasa despre curea din piele roșie și mâinile roșii. Clip încheietura mâinii accesoriu care nu trece neobservat.

Să fie inspirat chiar de brand legate de ceasuri de inspirație de culori , ale cărui ceasuri pariază pe locuințe curate , fără numere.

Observații

Ceasul se livrează în cutia originală .

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 40 x 8 mm
Brand:
zile
:
ore
:
minute
:
secunde