Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Black Jackson 1513370

Brand: Hugo Boss Cod: hHB643

Descriere

Hugo Boss - un sinonim pentru accesorii sofisticate elegante și precise pe care fiecare om se poate transforma instantaneu într - un adevărat gentleman. Descoperiti magia acestui brand legendar și vă decora încheietura ceas bărbați tăi din atelierul ei. Fața lor strălucitoare se bazează pe design clasic - în plus față de logo-uri îl împodobim doar pe mâini de argint înguste și indexurile. Dar , iubesc cel mai sigur carcasa ultra-subțire din oțel inoxidabil, care se atașează la încheietura mâinii și niciodată nu va trebui să intervină. Curea completează întreg de înaltă calitate din piele naturala cu model de crocodil. Fie îmbrăcare un tricou adaptat costum sau petrecere a timpului liber, aceste ceasuri impresionează mereu.

Observații

Ceasul se livrează în Hugo Bosscutia originală Hugo Boss.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
37
Dimensiune
40 x 45 x 6 mm
Brand: Hugo Boss

HUGO BOSS este o companie infiintata in 70. 20 ani. secol și fabricate inițial sub acest brand numai costume de lux pentru bărbați proiectat comercianții de succes. De-a lungul timpului, costume adaugate calitate de moda sau sport și accesorii, inclusiv ceasuri de lux. HUGO BOSS, e de inovare, creativitate și fascinație. Acesta oferă ceasuri într-un design elegant si calitate de top. Toate modelele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu renumite de ceasuri elvețiene-designeri folosind doar cele mai bune materiale. Toate Hugo Boss ceasuri sunt echipate cu mișcări elvețiene, care garantează de înaltă precizie și fiabilitate. Brand de moda Hugo Boss nu reprezinta viziona doar, dar, de asemenea parfumuri.

Hugo Boss
zile
:
ore
:
minute
:
secunde