Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bluetooth Smart Sensor SS020566000

Brand: Suunto
Antrenează-te inteligent cu Centura de piept Smart Suunto - lucrează la tehnologia Bluetooth Smart. Senzorul Smart Suunto este o curea confortabilă pentru piept care este optimizată pentru utilizare… Descriere și parametrii

Descriere

Antrenează-te inteligent cu Centura de piept Smart Suunto - lucrează la tehnologia Bluetooth Smart. Senzorul Smart Suunto este o curea confortabilă pentru piept care este optimizată pentru utilizare în activități interioare și exterioare. Principalul său avantaj este tehnologia inteligentă Bluetooth, care vă permite să o conectați la telefonul mobil sau la ceasul Suunto Ambit3.

Curea pentru piept textil dimensiunea M, care este foarte confortabil de purtat și asigură măsurarea precisă a ritmului cardiac. Este confecționat din materiale textile confortabile, cu ajutorul centurilor de strângere unice, apropiate de corp. Are un mecanism practic de închidere și extensie perfectă, baterie care poate fi înlocuită de utilizator, are doar 42 g, lungimea curelei de piept este de 130 cm . Transmite datele către computerul Suunto Training 100% (sau către telefonul mobil) fără interferențe cu tehnologia Bluetooth Smart Digital.

Cu această curea de piept, vă puteți înregistra bătăile inimii chiar și în apă sau în timpul activităților în care nu este posibil să purtați un ceas sau un telefon mobil (centura stochează datele și apoi le redă pe dispozitiv).

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
Negru
Dimensiune
35 x 35 x 8 mm

Funcție

Alte
funcții pentru antrenament

Produsul este, de asemenea, în secțiunile