Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3273-11

Ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii clasice. Cadranul lor întunecat se bazează pe design clasic - decorat cu mâini… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii clasice. Cadranul lor întunecat se bazează pe design clasic - decorat cu mâini înguste, aurite. Cureaua din piele netedă are o culoare maro închis . Cel mai mult, îți va plăcea carcasa din titan placat cu aur roz, ceea ce face ca ceasul să fie incredibil de ușor și antialergic . Tratați-vă de complementul care vă oferă aspectul atemporal.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 5Y20
Carcas
aurit - titan - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde