Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3307-02

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor alb arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Ceasul este… Descriere și parametrii

Descriere

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor alb arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Ceasul este complet din titan - ceea ce face ca ceasul să fie nu numai antialergic, ci și foarte ușor. Cu greu îi poți simți pe încheietura mâinii. Decorați-vă cu un ceas care vă va lumina.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - titan - Acoperire PVD
Curea
aurit - titan - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde