Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3308-03

Ceasurile de la Boccia Titanium sunt perfecte pentru toate femeile cu gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor de argint se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini minuscule de aur și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la Boccia Titanium sunt perfecte pentru toate femeile cu gust pentru accesorii elegante. Cadranul lor de argint se bazează pe designul clasic - decorat cu mâini minuscule de aur și indici cu 12 capete. Carcasa și tracțiunea sunt din titan aurit . Acest lucru face ca ceasul să fie nu numai hipoalergenic, ci și incredibil de ușor. Nici măcar nu le vei simți pe încheietura mâinii. Pariază pe un supliment care devine o parte indispensabilă din viața ta de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - titan - Acoperire PVD
Curea
aurit - titan - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
34,3
Dimensiune
29 x 29 x 0,6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde