Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3309-08

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor negru arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Carcasa… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor negru arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Carcasa subțire este realizată din titan - ceea ce face ceasul nu numai antialergic, ci și foarte ușor. Cu greu îi poți simți pe încheietura mâinii. Cea mai marcantă caracteristică este cu siguranță cureaua din piele netedă verde, care face din acest model complementul perfect al ținutei tale. Decorați-vă cu un ceas care vă va lumina.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
24,5
Dimensiune
36 x 36 x 0,6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde