Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3309-09

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor albastru arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Carcasa… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Proaspăt, elegant și atât de incredibil de elegant. Exact acest lucru sunt ceasurile Boccia Titanium . Cadranul lor albastru arată foarte clar - este decorat cu mâini înguste și număr mic. Carcasa subțire este fabricată din titan - ceea ce face ceasul nu numai antialergic, ci și foarte ușor. Încheietura le -a imobilizat Milano scoate din oțel inoxidabil și datorită greutății sale foarte reduse este aproape neucítíte.Ozdobte sa ma uit ca sa stralucesti.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
24,5
Dimensiune
36 x 36 x 0,6 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde