Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3314-01

Indiferent dacă sunteți în companie sau petreceți o zi în cercul familiei, ceasul Boccia Titanium va fi întotdeauna cel mai bun însoțitor. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă sunteți în companie sau petreceți o zi în cercul familiei, ceasul Boccia Titanium va fi întotdeauna cel mai bun însoțitor. Cadranul lor alb se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini simple și indexuri. Acestea sunt acoperite de un cristal de safir durabil care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Carcasa de ceasuri este realizată din titan de înaltă calitate, care este ușor, rezistent și potrivit pentru persoanele care suferă de alergii . Sunt fixate la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Subliniați-vă farmecele naturale cu un plus elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 34 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde