Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3315-04

Ceasul auriu Boccia Titanium va încânta orice femeie care se delectează cu accesorii strălucitoare. Cadranul minimalist este împodobit doar de 12 cifre lizibile și acele mici pe un câmp alb. Partea… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul auriu Boccia Titanium va încânta orice femeie care se delectează cu accesorii strălucitoare. Cadranul minimalist este împodobit doar de 12 cifre lizibile și acele mici pe un câmp alb. Partea superioară a cadranului este completata cu sticlă minerală de calitate. După carcasa din titan urmează mecanismul trendy milanez cu un strat PVD, care se adaptează perfect la fiecare încheietură a mâinii. Procurați un accesoriu, care nu vă va dezamăgi.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - aurit
Curea
oțel - brățară milanese - aurit - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
43
Dimensiune
33 x 33 x 6 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde