Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3614-05

Fie că mergi în mediul rural sau în jacuzziul orașului, ceasul de la Boccia Titanium va fi întotdeauna cel mai bun însoțitor al tău. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini și indici luminiscenți… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că mergi în mediul rural sau în jacuzziul orașului, ceasul de la Boccia Titanium va fi întotdeauna cel mai bun însoțitor al tău. Cadranul lor albastru este decorat cu mâini și indici luminiscenți, datorită cărora timpul este întotdeauna perfect lizibil, există și o poziție a datei 3. Cadranul acoperă un cristal de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și chiar și după ani de purtare, păstrează strălucire strălucitoare. Carcasa de ceas este din titan, ceea ce le face ușoare și hipoalergenice. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii prin tragere din oțel inoxidabil din Milano . Tratați-vă de un accesoriu care vă oferă caracterul distinctiv al eleganței sportive.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 45 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde