Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Royce 3316-03

Ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii elegante. Cadranul lor de matcă creează reflexe magice cu fiecare mișcare a… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii elegante. Cadranul lor de matcă creează reflexe magice cu fiecare mișcare a încheieturii. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică mulți ani. Încheietura este fixată cu o curea de piele autentică. Carcasa este realizată din titan, care este incredibil de ușoară și hipoalergenică. Trăiește-ți un supliment care îți tonifică ținuta perfectă.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 x 8 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde