Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Superslim 3533-04

Ceasul pentru barbati Boccia Titanium  datorita materialului  utilizat este foarte usor, incat nu se simte pe mana. În același timp,  este foarte rezistent. Grație aspectul clasic, cu cadran analogic… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul pentru barbati Boccia Titanium  datorita materialului  utilizat este foarte usor, incat nu se simte pe mana. În același timp,  este foarte rezistent. Grație aspectul clasic, cu cadran analogic alb și curelei efective   ceasul   completeza orice tinuta. Aspectul minimalist este  la moda , puneti pariu pe el!

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
37 x 44 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde