Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brillante LP132

Brand: Swatch
Doamnelor modă ceas Swatch culoare destul de roz cu Glitters completează perfect tinuta ta. Cureaua original care poate încheia de două ori în jurul valorii de ceasuri de mână ridică un accesoriu de… Descriere și parametrii

Descriere

Doamnelor modă ceas Swatch culoare destul de roz cu Glitters completează perfect tinuta ta. Cureaua original care poate încheia de două ori în jurul valorii de ceasuri de mână ridică un accesoriu de moda atractiv. Ceasuri sunt din plastic, astfel încât se disting prin ușurința lor.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile